FAQ

Waar vind ik de winkel? 

De winkel ligt erg centraal in Voorschoten, tussen Leiden en Den Haag. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Binnen vindt u een uitgebreide collectie verspreid over 500 vierkante meter en buiten is voldoende inspiratie in onze showtuin van 1500 vierkante meter! Het complex waar Tolix shop | Extra Vert in is gevestigd heet “De Bollenschuur”.  

Hoe wordt mijn bestelling afgeleverd? 

Producten tot 10 kilo worden met PostNL verstuurd. Boven dit gewicht wordt het transport verzorgd door de firmas Transmission, DHL en Kuntz. U kunt bij ons een dag aangeven, wannneer het u goed uitkomt. 

Hoe betaal ik het bestelde product?

Op onze website kunt u via iDeal, PayPal, met creditcard betalen of op rekening. Indien u op rekening betaalt, vragen wij u om voor levering van de goederen het bedrag aan ons over te maken.  

Wat is de levertijd? 

Wij kunnen vaak uit voorraad leveren. Mocht het product niet op voorraad zijn dan bedraagd de levertijd 4-5 weken. Na bestelling nemen wij contact met u op over de mogelijke aflevering. U kunt uw bestelling ook ophalen in Voorschoten. 

Zit er ook garantie op de producten? 

U krijgt 3 jaar garantie op Tolix meubeliair.

Leveren jullie ook aan horeca en architecten?

Wij hebben veel ervaring met het inrichten van onder andere restaurants en cafe's. Wij kunnen de complete buiteninrichting voor u verzorgen van terrasmeubilair tot verlichting en plantenbakken. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw project. 

Waar vind ik de algemene voorwaarden? 

De algemene voorwaarden op de website vindt u hier

Wat moet ik doen als ik goederen wil retourneren of ruilen? 

Als u niet tevreden bent over uw bestelde goederen, dan kunt u deze vanzelfsprekend binnen 14 dagen retourneren. Ons volledige retourbeleid vindt u hier.

Kamer van Koophandel: 28079037

BTW Nummer: NL183547986B01

ING bank: NL80 INGB 0008034157